Jututeema #16
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 40 • Share
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
ei muidugi oleme pfft
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Mida arvad sina pagulastest?
Kas oled nende vastu või nende poolt?
Jagu oma arvamust
-------------------------------------------
Enda arvamusest nii siis ,et nad tunnevad ennast siin juba liiga koduselt , pole eriti neid siia eestisse vaja ,sest eesti on niigi väike ja iseseisev riik , sellepärast ongi meil üksteisest aega hoolida.
Vahepeal isegi oli kuskil ,et niiöelda "Pagulased" pilluvad juba eesti lapsi kividega , kindlasti ka 1.september näeb neid mõnes koolis ka.
Jagu oma arvamust
-------------------------------------------
Enda arvamusest nii siis ,et nad tunnevad ennast siin juba liiga koduselt , pole eriti neid siia eestisse vaja ,sest eesti on niigi väike ja iseseisev riik , sellepärast ongi meil üksteisest aega hoolida.
Vahepeal isegi oli kuskil ,et niiöelda "Pagulased" pilluvad juba eesti lapsi kividega , kindlasti ka 1.september näeb neid mõnes koolis ka.
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Ise olen vastu!
Kuna jah Eesti üldiselt väike koht ja ei ole vaja enam mingeid "Pagulasi". Aga noh igalühel oma arvamus.
Kuna jah Eesti üldiselt väike koht ja ei ole vaja enam mingeid "Pagulasi". Aga noh igalühel oma arvamus.
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
Kõik mis reporteris rääkitakse ikkagi külajutud, ei tasu kõike kohe tõsiselt võta.
Üldiselt ei huvita väga kas tulevad või mitte. Eestis kõik sisserännanud rahvas, viskame kohe kõik välja kes pole algusest peale Eestis elanud. Ehk siis kõik.
Üldiselt ei huvita väga kas tulevad või mitte. Eestis kõik sisserännanud rahvas, viskame kohe kõik välja kes pole algusest peale Eestis elanud. Ehk siis kõik.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Forumotion teeb automaatselt uue Jututeema ning tükeldab normaalselt (jätab lingi vanasse teemasse), pole vaja uut ise teha. Tavaliselt juhtub see 53.-54. leheküljel ning vanasse teemasse jääb 990 postitust.
- Cow.Algaja
- Liitus : 14/06/2015
Xp+ kirjutas:Mida arvad sina pagulastest?
Jagu oma arvamust
Väsige ära juba nendest teemadest. Ma saan muidugi väga hästi aru, miks põgenikke ei taheta. Samas võiks eestlased ka aru saada, et naiivne on arvata, et Eesti suudab jääda selleks põgenikevabaks punktiks Euroopas, kus enamus riikides on väga tavaline tänaval mõnd tumedanahalist kohata. Neil endil on siin halb ja meil veel halvem. Tehku oma kodumaal asjad korda, siis on kõigil parem, ka neil endil. Aga meie pole ka nende kodumaa toimuvas süüdi, nii, et meil pole kohustust neid võtta.
Mina olen rassist ja ma olen selle üle uhke. Mina saan aru, kui hirmus võib meie tulevik olla.
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Noh kui tulevad siis tulevad, aga peab relvad ja asjad valmis muretsema. :')
- Heroes
"me pole rassistid, me lihtsalt ei soovi Eestisse pagulasi."
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
Täna sõbraga tegime siis 3 mängu ja 3 võitu FaceITis CSGOs.
- Heroes
mis kumme sa pumpasid kitec
ok
ok
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Kohe kui mina uksest välja astusin hakkas väljas vihma lahinal tulema. Noh, see olen ju mina. Emopats.
- Tonight
Üks tiim tundub teistest palju tugevam.
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Ei taju , milline tiim? xD
- Tonight
Minu arvates Favalistid, 5-6 aktiivset postitajat. Aga jah, võimalused on igal tiimil ning loodetavasti on juulis aktiivsus päris hea (ei mõtle aktiivsuse all ainult spämmi alafoorumis Foorumi meelelahutused).flammable kirjutas:Ei taju , milline tiim? xD
- flammable
Senikauaks tee nii ,et alamfoorumis foorumi meelelahutuses ei saa punkte teenida
- Alive
vonKrahw - mees, kes on olnud bännile lähemal kui Saamer süütuse kaotamisele.
Oeh jah..
Oeh jah..
- Heroes
Tonight kirjutas:Minu arvates Favalistid, 5-6 aktiivset postitajat. Aga jah, võimalused on igal tiimil ning loodetavasti on juulis aktiivsus päris hea (ei mõtle aktiivsuse all ainult spämmi alafoorumis Foorumi meelelahutused).flammable kirjutas:Ei taju , milline tiim? xD
me teeme ära, ainult martin on puuudu imo
sääsed võiksid vere asemel rasva imeda
- flammable
Heroes kirjutas:Tonight kirjutas:
Minu arvates Favalistid, 5-6 aktiivset postitajat. Aga jah, võimalused on igal tiimil ning loodetavasti on juulis aktiivsus päris hea (ei mõtle aktiivsuse all ainult spämmi alafoorumis Foorumi meelelahutused).
me teeme ära, ainult martin on puuudu imo
sääsed võiksid vere asemel rasva imeda
Ei tee te midagi ära . Paneme Tonighti spämmima
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Ütleme nii ,et kõigile on võimalus antud
- flammable
Dem right
On jap kõigile võimalus antud xD
On jap kõigile võimalus antud xD
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
Ma ei oska enam favalit kasutada.
- Tonight
vonKrahw on Heroistide lootus.flammable kirjutas:Ei tee te midagi ära . Paneme Tonighti spämmima
- Breakdown
Tonight kirjutas:vonKrahw on Heroistide lootus.flammable kirjutas:Ei tee te midagi ära . Paneme Tonighti spämmima
Miks ma favalistide seas olen?
- flammable
Martin kirjutas:Tonight kirjutas:
vonKrahw on Heroistide lootus.
Kus Sa olla tahad siis? VonKrahvile on vastast ka vaja xd
- Breakdown
flammable kirjutas:Martin kirjutas:
Kus Sa olla tahad siis? VonKrahvile on vastast ka vaja xd
Von käib korra aastas foorumis
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 40