Uus chatbox
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012

Läksime täna (26. augustil) üle uuele chatboxile, sest eelmisega esines liiga palju probleeme (sõnumite kustumine, turvaauk).
Chatboxi leiab alt paremast nurgast:

Uue sõnumi korral muudab nupp värvust:

• Nipid
○ Soovid kaotada
tüüpi sõnumid? Lülita ülevalt 'Arhiiv' sisse.
○ Alt vasakult leiad sa 'Kasutaja valikud', kust saad muuta erinevaid sätteid. Soovitan kõigil timeouti välja lülitada.

○ Tehes online kasutajate nimekirjas inimese peal paremkliki, kuvatakse sulle menüü, kust saad alustada näiteks privaatvestlust.

○ Et rahulikult sõnumeid lugeda (chatboxi ei värskendata), lülita ülevalt 'Lugemine' sisse. Kui oled lõpetanud, siis lülita see uuesti välja.

○ Alt vasakult leiad sa 'Kasutaja valikud', kust saad muuta erinevaid sätteid. Soovitan kõigil timeouti välja lülitada.

○ Tehes online kasutajate nimekirjas inimese peal paremkliki, kuvatakse sulle menüü, kust saad alustada näiteks privaatvestlust.

○ Et rahulikult sõnumeid lugeda (chatboxi ei värskendata), lülita ülevalt 'Lugemine' sisse. Kui oled lõpetanud, siis lülita see uuesti välja.
- KarambitLiige
- Liitus : 10/08/2016
See teeb asja natukene raskemaks, aga asi on seda väärt good work!
- zixie
- Liitus : 27/06/2016
Ei, see ei teinud asja raskemaks, chatbox on just parem, ei tilberda niisama ees, kui seda vaja pole.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
ma ainuke kellel chat ei tööta?
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
vajuta alla paremasse nurka siisPilvik kirjutas:ma ainuke kellel chat ei tööta?

- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Rannatuul kirjutas:vajuta alla paremasse nurka siisPilvik kirjutas:ma ainuke kellel chat ei tööta?![]()
![]()
vajutasin, kuid chrome nussis, väike resa ja problem solved.
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Telefoniga suht halb olla... 

- Tonight
https://www.faval.eu/chatboxHeroes kirjutas:Telefoniga suht halb olla...
- fURXER
- Liitus : 29/10/2012
Vana oli parem imo, see joined pole vaja.
- fURXER
Tonight sa v6iksid kuhugi sinna "X" kah panna et saaks selle akna sealt kinni panna mitte et pean sinna s6numi peale vajutama

- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
+1, vana chat parem ja mugavam. Teloga nüüd raske chatis ollas:c
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Parem? Ei ütleks, et parem oli, 75% ajast käis "vingumine", miks kirjad ära kustuvad. Mugavam jah, sellega olen nõus + nägi ka ilusam välja natuke.Wasti kirjutas:+1, vana chat parem ja mugavam. Teloga nüüd raske chatis ollas:c

- Tonight
FY E1 kirjutas:Tonight sa v6iksid kuhugi sinna "X" kah panna et saaks selle akna sealt kinni panna mitte et pean sinna s6numi peale vajutama![]()

Põhimõtteliselt terve ala on X...

Viimati muutis seda Tonight (03.09.16 18:01). Kokku muudetud 1 kord
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Imo ainuke viga oligi tollel, et kaovad sõnumid. Muidu tolle kasutamine oli mugavam.NiceSk1ll3r kirjutas:Parem? Ei ütleks, et parem oli, 75% ajast käis "vingumine", miks kirjad ära kustuvad. Mugavam jah, sellega olen nõus + nägi ka ilusam välja natuke.Wasti kirjutas:+1, vana chat parem ja mugavam. Teloga nüüd raske chatis ollas:c
- fURXER
Pff ega ma fucking sul foorumile ei 6elnud see k2ib siiski chatboxi kohta pff.Tonight kirjutas:FY E1 kirjutas:Tonight sa v6iksid kuhugi sinna "X" kah panna et saaks selle akna sealt kinni panna mitte et pean sinna s6numi peale vajutama![]()
Põhimõtteliselt terve ala on X...
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1